duminică, 8 iulie 2012

Atentie la sanctiuni de plagiat site LicitatiiJuridice

Toti avocatii membrii ai comunitatii LicitatiiJuridice au elaborat acest comunicat ca si drept la replica legala.In ultima vreme sunt cateva site-uri-in special al unor persoane foarte slab pregatite-care copiaza in intregime continutul si structura site-ul http://www.licitatiijuridice.ro.Atragem atentia ca vor exista sanctiuni legale daca se continua copierea fara mentionarea sursei.
Va rugam sa nu intrati pe urmatoarele site-uri: avocatilicitatiijuridice pe wordpress-este un domeniu gratuit foarte prost structurat si care copieaza in intregime site-ul http://www.licitatiijuridice.ro ,indrumarijuridice pe wordpress, bursa avocatilor- un domeniu platit care a copiat structura si continutul rubricilor.
VA RUGAM SA NU INTRATI PE ACESTE SITE-URI PENTRU CA SUNT FAKE SI NU REPREZINTA CONTINUTUL SITE-ULUI http://www.licitatiijuridice.ro

Ce risca din punct de vedere legal
1. Puteti ramane fara hosting-Am anuntat oficial serverele respective
2.Sanctiune prin lege – Este cat se poate de firesc ca si legea are un cuvant de spus! Legea pedepseste plagiatul civil si penal.
3.Sanctiune de la Google – Principalul intermediar de audienta din Romania, Google, adica motorul de cautare care furnizeaza trafic tuturor websiteurilor, poate suspenda permanent indexarile pentru pagina sau intregul site al plagiatorului.S-au facut masurile legale in acest sens.
Informatiile au foat verificate oficial prin softul copyscape.com
Iata aici rezultatele copiate:
http://www.copyscape.com/?q=http%3A%2F%2Flicitatiijuridice.ro


Va rugam SA NU INTRATI PE ACESTE SITE-URI NICI DIN PURA CURIOZITATE .
MULTUMIM
Redactia Licitatiijuridice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu